Logo design

– Få en professionel grafisk identitet!

Logo design – Få en professionel grafisk identitet!
Logo designet skræddersyet til dig om din virksomhed
Logo designet skræddersyet til dig om din virksomhed

Når du skal have et logo design, skal du huske virksomhedens værdier

Et nyt logo er ikke bare et logo. Et logo ses oftest i en sammenhæng, men skal også kunne fungere alene. Du er sælgeren – det er derfor meget vigtigt, at du kan identificere dig selv med dit logo og dit firmas ansigt udadtil. Du skal kunne se dig selv og være tryg ved de farver, former og skrifttyper, som bliver benyttet i dit logo og din identitet.

Målet med dit nye logo bør være, at folk fra første sekund skal kunne aflæse, hvad du og din virksomhed står for. Det vil være katastrofalt, hvis potentielle kunder forsvinder, fordi de tror, du sælger noget helt andet, end du egentlig gør. Derfor skal vi sammen brainstorme, så vi får skabt det rette logo design til dig og din virksomhed.

Få et logo design der fungere i forskellige sammenhæng

Et logo design, skal kunne fremstå i forskellige sammenhæng

Logoet skal være genkendeligt uanset sammenhæng og størrelse. Derfor er det vigtigt at holde logoet enkelt og stilrent med symmetri og få farver. Udfordringen er, at jeg gerne vil symbolisere hele essensen af din virksomhed, men det skal stadig fremstå enkelt og informativt.

Få et logo design der fungere i forskellige sammenhæng
Få et logo design, som er skalerbart
Få et logo design, som er skalerbart

Jeg leverer et logo design, som kan skaleres op og ned

Når du får udarbejdet et logo hos GoBrand, tænker jeg altid på, at det skal fungere rent teknisk. Med teknisk mener jeg, at dit nye logo skal fungere på alle platforme f.eks. din WordPress hjemmeside, WordPress Webshop eller på tryk. Måske vil du gerne have, at logoet skal kunne bruges på en facade eller et banner, og det er derfor vigtigt, at logoet kan skaleres op og ned uden at miste karakter. Derudover kan det være en stor fordel, hvis dit logo design kan bruges i både høj- og bredformat.

Vælger du GoBrand til at udarbejde et logo design for dig, er jeg din personlige designer

Hos GoBrand er du ikke bare endnu et nummer i køen. Du er min potentielle nye kunde, med et ønske om at få et logo! Derfor vil du allerede fra første møde opleve, at jeg glædeligt brainstormer, deler mine erfaringer og kompetencer med dig, så vi sammen får udarbejdet den bedste løsning til dig og din virksomhed.

Dialog om logo design

Brainstorming er et vigtigt første skridt. Her snakker du og jeg om dine konkurrenter, dine værdier og mål for din virksomhed. Dette danner grundlaget for idéfasen for logoet.

Design af nyt logo

Udover at være din kontaktperson, er jeg også din grafiker. Jeg laver 2-3 skitseforslag til dig, som der kan arbejdes videre ud fra. Der tages udgangspunkt i den brainstorming, som vi tidligere i processen har lavet i fællesskab.

Det endelige logo

Der arbejdes videre med den udvalgte skitse. Logoet bliver rentegnet, hvorefter det bliver gemt i forskellige formater (.eps, .ai, .jpeg, .png etc.), så logoet kan bruges i forskellige sammenhæng, såsom til tryk, en WordPress hjemmeside eller en WordPress Webshop.

Logoguide udarbejdes

Jeg udarbejder en logoguide, der skal sikre, at logoet bliver benyttet korrekt i fremtiden. I denne guide bliver det bl.a. oplyst, hvilke skrifttyper og farver der er blevet brugt til logoet.

Ja tak, jeg ønsker at få en snak vedr. et logo design

Udfyld formularen – så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt! Ved første samtale, skal du forklare hvem din virksomhed er og hvad virksomheden står for, herefter går vi i gang brainstorme i fællesskab.

GoBrand ApS

Havnegade 2, 2.sal
4300 Holbæk

Cvr. 36 56 01 85
telefon 21 89 55 00
kontakt@gobrand.dk

Få et gratis tilbud