GoBrand er et webbureau Holbæk – som tilbyder personlige og skræddersyede løsninger

Dit personlige webbureau Holbæk

Jeg ved hvor svært det kan være at finde kompetente webbureauer. Jeg har besluttet, at jeg gerne vil sætte en stopper for dette. Jeg hører ofte om abonnementsaftaler og skjulte gebyrer – dette arbejder jeg bestemt ikke med. Uanset, hvilken løsning du vælger hos GoBrand, vil du altid i sidste ende, selv eje din løsning og jeg skal bare ses som din samarbejds- og sparringspartner.

Præsentation af GoBrand webbureau Holbæk

GoBrand blev stiftet af mig (Mads Slivsgaard) ultimo 2017. Jeg er uddannet mediegrafiker og har gennem mit erhvervsliv arbejdet på webbureau, reklamebureau, tegnestue og har nu eget webbureau Holbæk. Jeg er den eneste i GoBrand, men det skal bestemt ikke skræmme dig, du bør se det som noget positivt. GoBrand bygger på stærke relationer, og jeg har bredt udvalg af stærke samarbejdspartnere, som sikrer, at jeg kan levere den bedste løsning til dig uanset størrelsen og typen af opgaven. GoBrand er derfor et full-service webbureau Holbæk, som kan hjælpe dig med f.eks.

Jeg besidder dog også mange andre kompetencer – og er klar til at hjælpe dig og din forretning med din markedsføring.

Få et GRATIS og uforpligtende tilbud allerede indenfor 24 timer

Udfyld formularen – så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt! Ved første samtale skal vi snakke omkring dine ønsker og behov – derefter kan jeg udarbejde et tilbud til dig.

GoBrand IVS

Wiuffsvej 13
4540 Fårevejle

Cvr. 38 80 50 29
telefon 4124 3600
mads@gobrand.dk

Få et gratis tilbud